Es Centre de Circ Circ Bover
Facebook - Es Centre de Circ Canal YouTube  - Es Centre de Circ Twitter  - Es Centre de Circ Flickr  - Es Centre de Circ Issuu  - Es Centre de Circ

Es Centre de Circ, gestionat per la companyia Circ Bover, és un projecte que va ser creat l’any 2012 per difondre les arts del circ a les Illes Balears, en concret a Mallorca. El projecte de Es Centre de Circ se fonamenta en tres pilars principalment:

  • La Programació
  • L'Oferta Educativa
  • La Residencia d'Artistes

Es Centre de Circ
Esquema Es Centre de Circ

La programació del centre està destinada en oferir una mostra representativa de qualitat i variada d'espectacles de circ de diverses comunitats autònomes, com també internacionals dirigits a tota la família.

L’aspecte educatiu és cabdal al projecte. Les dues vessants educatives són l’Escola de Circ, que ofereix anualment cursos per totes les edats i les activitats dirigides a escoles: Descobreix el Circ, activitat que inclou una visita guiada, animació de circ i l’espectacle en cartellera de la companyia.

Es Centre de Circ

El centre compta amb un programa d’artistes residents. Ofereix als artistes de circ de Mallorca un lloc on entrenar, assajar i estrenar.  Es Centre de Circ és una plataforma de promoció dels artistes de circ mallorquins i dirigida al foment de l'accessibilitat al món laboral dels mateixos.

Es Centre de Circ